Fötter!

Fick åka in akut med Äldsta igår igen (tack snälla Jama för att du tog hand om mina andra tjejer!!!) för att hon svullnat upp så på magen. Blodprover o en satans väntetid men vi fick TACK O LOV åka hem igen efter några timmar. Hon skall på ultraljud nästa vecka o eftersom proverna visade fina resultat så var det ingen fara.

Tycker bara det ser lite sjukt ut...



Lilla gumman. Hon e så jävla cool asså. Undra hur många tusen nålar hon fått i sig senaste veckorna?! Hon rör inte en min. Bara gillar läget o biter ihop. Precis som mor sin. Stackars henne, hoppas det är så att det verkligen inte bekommer henne så hon inte låtsas... Hon får inte gå omkring o bita ihop jämt liksom (look whos talking nooooow).

Nåväl.

Så jag jobbar hemifrån idag o imorrn för att hon skall kunna vila lite. Hon får gå i plugget och vara med på lektionerna sen får hon gå hem så hon slipper fritids o kan vara hemma o softa istället.

Vid halvfyra fick hon leka en stund med sin bästis. STEKHETA brudar, eller hur?



Idag fick Äldsta sina nya sneakers också!! Så nu är hon lika cool som mor sin. Samma modell fast några storlekar mindre o så en annan färg förstås.



Nike Blazer Mid tror jag de heter. Niinis, syrran o Ankan känner till modellen också. En sko man inte kan leva utan. Jag har två par men de börjar bli lite nötta nu. Gotta have new ones. Tur att det kommer en skatteåterbäring snart.

På tal om skor då rå så är inte steget lång till fötter... och ikväll har jag fått den märkligaste men finaste komplimangen någonsin. Det är den stora duschdagen så hela balettligan har skrubbats rena. När jag duschat klart Äldsta och torkar av henne så utbrister hon:

- Men mammaaaaaa!!! Vilka snygga fötter du har!!!

Va? Jag gillar inte fötter, inte ens mina egna men va fan... de är nog inte så tokiga ändå när man tänker efter. Jag blev nästan rörd o började fnittra... Snygga fötter? Hur coolt e inte det?


Och för att helt skena bort från ämnet så bjuckar jag här på en bild av världens charmigaste o busigaste Lilla Hon med lortig näsa.

Trevlig kväll.



Kommentarer
Postat av: Garbo

Stackars frk stor men tur det kollas upp så den inte e massa var där inne men då hade hon nog inte kunnat stå upp flickan.

Man ser att det e svullet.

Hon e tapper hon!



Ha det så skönt nu Frk Snyggfot ;)

/Kram

2009-04-03 @ 08:04:06
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: mallis in real life

Ja, Nike-skor kan man inte ha för många av. Snygga på Äldstas fötter. Tänk om man fick ha så snygga skor när man var i den åldern, kanske därför man är ett sneaker-freak idag. =)



Hon verkar så tapper. Hoppas svullnaden lägger sig. Ser lite sjukt ut men som Garbo sa, där inne finns nog inget.



Puss och kram och ha en trevlig helg.



/Mallis som inte bor så långt från Skara Sommarland heller!

2009-04-03 @ 08:20:35
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Som vanligt så fina bilder på dina små.

Äldsta ser ju bara så cool ut i hennes nya skor och resten av den snygga outfiten, tuff tjej du har! Kan hon ha fått det från sin mor kanske?;-)

Hoppas verkligen svullnaden går ner nu så ni slipper spendera en ända minut till innanför sjukhusets väggar, man ser ju verkligen att det är svullet så hoppas hoppas det bara håller på att läka.



Stor KRAM och trevlig helg till snyggfot och hela vackra balettligan!:-)

2009-04-03 @ 08:23:36
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Malla

Magen ser konstig ut! Inget snack om saken!



Pok



Mallahaenhärlighelgbralla

2009-04-03 @ 10:36:15
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Sjuvagnsmamman

Uhh, håller med ser skumt ut. Men i övrigt ser hon så pigg och söt ut och doktorn har ju kollat. Inte helt konstigt att magen gör lite uppror efter det hon gått igenom kan man tycka. En riktig liten hjälte den där tjejen!

2009-04-03 @ 11:06:08
URL: http://blogg.passagen.se/sjuvagnsmamman/
Postat av: pangis

Håller med.. ser lite konstigt ut.. men vilken tjej du har!!! Vilken fantastisk liten tuff jänta! Man imponeras enormt.. Sen måste jag säga att lilla hon är ju en kopia av sin storasyster:-)



Kram och trevlig helg!!!

2009-04-03 @ 11:31:47
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: pangis

Jo det vore nice att få träffa er alla!!!!! Synd att syrran din flyttat.. annars fanns ju anledning.. Men det förekommer väl att du passerar grånärke på väg till din mor? Kallas för paus..



POK

2009-04-03 @ 12:36:49
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Fru P

Pangis, nästa gång jag åker till mamma så kommer jag absolut ta en paus :-) Gärna hälsar jag på dig då :-)



7vagnsmamman, mmm det är junte så konstigt och ja hon e fan en liten hjälte :-)



Malla, ha en härlig helg du med!



Alexandra, åh tack du skriver alltid så fina kommentarer!



Malliz, nej just det! Du är ju också en Nike-tjej :-D Håller med! Undra vad för skor hon kommer föredra när hon blir stor?! Inte sneakers isf. Kanske cowboyboots? Pumps? Om det blir en helg med Fröken Mitten neråt Skara Sommarland - då skall vi FAN kvista förbi dig :-) Om vi får.



Garbo, du har alltid en sån skön lugnande effekt på mig. Tack!

2009-04-03 @ 12:55:14
Postat av: jama

Lilla stumpan då, bra att ni va in o kolla upp det och det var inga problem att ta hand om dina andra juveler, de var ju riktiga dröm-ungar jämfört med mina egna, ha ha.



Lilla Hon - fasiken va söt hon ÄR! Tycker på bilden att hon faktiskt är lik bägge sina systrar! Även fast hon är väldigt mkt kopia av Äldsta. Så jädra charmig va hon när jag hade dem. Sötunge!

2009-04-03 @ 13:16:02
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Fru P

Jamis, åh tack för fina ord. Dina barn är inte så illa pinkade heller ;-) Hoppas att Lilla Hon och A kommer att vara polare länge till...



För det ser ut som att jag kommer stanna här i hålan ett tag till. Var på visning imorse o har tingat en fyra :-) Berättar mer vid annat tf. Puss.

2009-04-03 @ 13:20:18
Postat av: Mia

Jag önskar din tappra tjej, god bättring!!

Man mår inte sååå "Tårta" när barnen är sjuka, usch.



Hoppas att ni tar igen er i helgen och får en massa SOLenergi!

KRam till dig och underbara Balettligan!!

2009-04-03 @ 13:26:08
URL: http://livethosmig.blogg.se/
Postat av: Fru P

Mia, åh tack tack. Nä det är ingen picnic eller tårta med sjuka barn men... man blir väl stärkt av skit också som man säger.



Önskar dig en härlig helg i solen också ;-)

2009-04-03 @ 13:28:06
Postat av: Magnus

Är du och tjejerna hemma i helgen? Jag och Sophia ska till Tess och tänkte svänga förbi och titta på ärret. Krama tjejerna.

2009-04-03 @ 15:34:30
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Nellan

Åååh, tänk om man hade en morsa som köpte så coola skor till en när man var sex år.



Läskigt med svullnaden. Tur att hon är cool och hanterar det så bra.



STOR KRAM PÅ DIG



Ps. Du HAR snygga fötter!

2009-04-03 @ 15:39:40
Postat av: Fru P

Nellan, det har du med :-) Puss.



Mange, klart ni ska komma förbi! Hojta till när ni är på g så sätter jag på kaffe :-) Kul o träffa dig o Tess igen samt få hälsa på Sophia :-D

2009-04-03 @ 16:03:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0