Sitter här i...


... morgonrock efter en lång o varm dusch. Gudars så skönt det var. På med en skön ansiktsmask o så koppla upp sig med laptopen i soffan. Prilla under läppen o TV4-nyheterna i bakgrunden.

Det är tyst o lugnt. Balettligan har knoppat.

Har kollat på Robinson med Äldsta o det var som vanligt mysigt. När kaninerna pippade i buren sa Äldsta "oj va de kliar varandra". När jag berättade att de gjorde barn så såg hon helt chockad ut och sa "uuuuuusssscccchhhhhhh". Skrattade på mig. Det var jävligt roligt kan jag säga.

Så. Hur går det med magsjukan då? Jo tack. Den lyser med sin frånvaro nu. TACK GODE GUD! Det var fyra härliga kaskadspyor igår men efter kvällsmat o pop corn så mår hon prima min lilla Fröken Mitten.

Idag har vi bakat pepparkakor. Käkat lördagsgodis. Lekt pussmonster. Spelat kort. Gjort korsord. Och så avslut med min fina 7-åring i soffan. Precis som lördagar skall se ut!


Om en stund när jag skall gå o lägga mig så kommer jag krypa ner bredvid en liten treåring som värmt upp sängen. Det skall bli himla härligt. Det är inte ofta jag har sällskap i sängen av små kroppar så det ser jag sannerligen fram emot.

Små lätta andetag. Hud mot hud. En liten smocka då och då. Och har jag tur nu så är magsjukan ett minne blott. Jag hoppas innerligt att ingen av oss andra tre skall behöva åka på skiten. Vill inte (!!!) vakna upp i natt av att en unge kräks ner sin säng. Snälla, gode gud var barmhärtig!


Jag har idag tryckt i mig, förutom mat, pepparkaksdeg, pepparkakor, lussebulle och lördagsgodis och sitter här med lite kurrande magen ändå. VAD I HELVETE ÄR DET HÄR?




Förresten - jag är fortfarande i EXTAS efter Eriks framträdande igår. WTF?! Det var tamigfan det värsta (läs bästa) jag sett på länge! Vilken jävla röst!!!!!!

Och tuttinuttan åkte ut vilket gjorde mig på duktigt gott humör. HEJA HEJA CALLE O ERIK - det var preciiiiiiis det jag hoppades på. Weeehoooo..


Gräns på att vara 35 år o freaka så över Idol......

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Mysig inlägg, som alltid!



Har något tråkigt att berätta... jag jobbar fredag, till sex. Går upp på heltid imrogon vilket jag inte tänkte på när vi bokade in vår träff.

Ska försöka fix så jag kan gå tidigare men kan bli svårt...

Kan hända att jag måste avboka och boka om till en annan dag.

Så jävla trist!!!



Gör allt jag kan för att fixa så vi kan ses:-)



Puss o Kram

Hoppas ni håller er friska från magsjukan...

2009-12-06 @ 21:53:26
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Fru P

Alexandra, ingen fara! Det finns fler tillfällen framöver!! Klart vi kör igen! Jag snackar med Ninisen. KRAM!!!!!!!

2009-12-06 @ 22:08:01
Postat av: Mattias

Skönt att magsjukan verkar vara borta finns ju roligare tillstånd om man säger så....



Kan bara hålla med om att Erik är grym och borde väl ta hem finalen med ca 80-20 eller nåt kan jag tycka

2009-12-07 @ 08:10:24
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Nina

Åh shit, I KNOW THE FUCKING FEEELING! Här har Milo kasakadspytt igår, verkar dock vara över för denna gång. Hoppas ingen annan åker på´t! Det rä från helvetet själv den där skiten...



Jag freakar precis som du över IDOL! Fyyy fan, ERIK var så sjukt grym så jag rös ända in i stjärthålet! WIEEEEEEEE!!



Puss

2009-12-08 @ 09:00:50
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Fru P

Skiten kom tillbaka :-(

2009-12-08 @ 10:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0