Snyft.

Han kom tillbaka idag från en lång semester. Han ska jobba denna vecka och nästa. Sen slutar han också. Idag e jag lite deppig för det drar ihop sig nu... ytterligare en av mina absolut bästa kollegor skall vika in hovarna. Kasta in handduken. Knyta ihop säcken. Pysa.

Jävla skit.

Fan va jag kommer sakna dig, Jejjan.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är aldrig roligt när nån man gillar på jobbet slutar. Det blir liksom inte samma på nåt sätt, men på nåt sätt går det naturligtvis ändå.



Kram

2009-01-13 @ 12:04:28
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: jama

Sorgligt när bra folk slutar :(

Varför slutar så många på ditt braiga jobb då?? Och i dessa tider! Modigt :)



Själv härdar jag ut denna vecka, sen back to sälj. Känns riktigt bra faktiskt. Även om jag hört ett o annat om min nya chef. Fattar inte, men här kryllar det av mindre kompetenta chefer..när det gäller personalbiten. Trist.



Ha det bra gums. Läste om ditt träningspass oxå. Vilka AS! Hade oxå stört mig. Ha ha. Du är rolig du som orkar skriva ett så långt inlägg om just det. Tihiiii. Men det är skönt att liksom få irritationen ur sig! :-D



Hoppas vi kan ses snart igen. Fick mersmak sen sist.

KRAMEN

2009-01-13 @ 15:54:03
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Anders Ingvar

Förlåt att jag snodde han Fru P, men jag var tvungen ju! du har junte monopol på att tycka att den fule fan är en tillgång :)

2009-01-13 @ 19:36:26
Postat av: Fru P

Anders Ingvar, du kommer vara mig skyldig en massa förevigt för så här gör man inte mot en annan människa...



Jama, ja det är bra jävla sorgligt ska du veta men men livet får gå vidare. Det är inte många som slutar här men de som har slutat är de fakto mina bästisar... men om man jobbar så många år som vi gjort allihop så kanske det är dags att röra på sig. Dyker det upp något kul så why not liksom. Men fan va det suger... man sitter ju ihop på något sätt.



Malliz, sannerligen. Sannerligen!

2009-01-14 @ 08:32:33
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: pangis

Hörrudud gumman, jag tycker att du är väldigt bra på att sätta gränser. I den situation du är i skulle du kunna vara outhärdligt utelämnande men du avstår för din familjs skull.. Heder tjejen! Kram

2009-01-14 @ 09:36:49
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Jejjan

Brallan, jag kommer sakna dig också ska du veta! En fin vän som du växer inte på trän. Eller någon annanstans heller för den delen.



Något jag inte saknar är de där skidbrallorna från afterskifesten på bilden. Satan så de skar in. Kunde nästan sökt som kastrat-sångare. Ett plus var iofs att man kunde ha mössa inomhus.

2009-01-14 @ 15:45:44
Postat av: Fru P

Åhhhhhhhh Jejjan du e såååå sööööt. Tack för fina ord. Förhoppningsvis får vi drass me varann även i framtiden på andra sätt. Typ ute i vimlet.



Ha ha de där skidbrallorna var fantastiska. Det kom små suckar o stön från dig när du äntligen fick byta till vanliga brallor.



You are wonderful. Tack gode Gud för att det åtminstone är 1,5 vecka kvar tills du pyser!

2009-01-14 @ 15:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0