Mera tack.


Vad vore jag utan alla runt omkring mig? En liten lort. Jag omges av människor som ger mig så mycket kärlek och värme att det inte är klokt egentligen... när man tänker efter. Eller, man behöver inte tänka efter heller. Dessa människor betyder så OERHÖRT mycket för mig och jag är så glad att de finns i mitt liv.

Balettligan. Jag älskar er.

Mamma. Du är ju min mamma så det är väl ganska självklart att du finns vid min sida men jag vill att du skall veta att jag är så himla, himla glad över det. Du ger mig massvis av kärlek och värme. Tack.

Syrran. Du är ju min lillasyster och det är väl även här ganska självklart att du finns vid min sida precis som jag finns vid din. Även om vi inte hörs o ses varje dag så finns du alltid där. Du har ditt och jag har mitt men vi är alltid systrar o finns till för varann i vått o torrt. Tack.

Bloggisarna. Aaa, låter kanske helt sjukt men ni betyder massor för mig och jag får så mycket stöd, pepp o kärlek från er också! De kommentarer jag fått har hjälpt mig massor. Ni har alla stora hjärtan och jag är så glad att ni finns. Tack.

Ankan. Gamla barnis. Du är den enklaste människan jag känner. Inga krusiduller. Du gillar mig precis som jag är och det har du alltid gjort. Du har aldrig dömt ut mig. Du har alltid funnits där. Du har alltid lyft upp mig. Du får mig att känna mig som en bra människa även om jag gjort mina misstag i livet. Det = kärlek. Tack.

Nellan. Vad säger man? Finare människa får man leta efter. Trots att det skiljer 10 år mellan oss så känns det som att jag står dig nära. På ett skönt sätt. Inte för djupt. Inte för ytligt. Precis lagom!! Du har under denna mörka tid i mitt liv lyst upp min tillvaro på ett unikt sätt. Bara genom att tänka på dig så har jag känt värme och fått ett leende på läpparna. Du är grym och TACK för en underbar lunch i torsdags. Tack.

Lillan, 7vagnsmamman o Linn. Bortfall på jobbet. Jejjan, Nellan o DRC försvann. Nu försvinner flera sköna, för mig viktiga människor. Privat trassel och stress o press överallt ifrån. Skit, piss o helvete. Man kommer till jobbet som ett åkerspöke och vet inte om man skall bryta ihop, skratta eller gråta. Så möts man av er. Tre glada jävlar med humor och jävlar anamma. Jag blir stark som en oxe direkt och ni får mig att må så bra här på firman. Och Linn, du gör mig harmonisk och skön. Tack.

Jejjan. Du kan inte tro det men dina mess, dina telefonsamtal eller bara när vi ses i vimlet gör mig så glad. Saknar dig fortfarande här men tack o lov så håller vi kontakten. Tänk att en gammal kollega kan bli så viktig i ens liv?! Du har varit till stort stöd för mig också under alla dessa jobbiga månader. Tack.

Och sist men inte minst.

Mr DRC. Shit. Saknar lite ord här. Tack för en utsökt fredagsmiddag igår. Tack för allt du gör för mig och tack för att du skänker så mycket kärlek och värme. You will always have a special place in my heart. Tack.


Fredagsmiddag hemma hos DRC.


DRC himself. Lite på äschlet.


Kommentarer
Postat av: Sjuvagnsmamman

Det finns ju ett skäl till att det är många som bryr sig om dig! Trots jobbiga tider så är du typen som ger sjuukt mycket energi till andra bara genom att vara du!

2009-03-28 @ 18:05:37
URL: http://blogg.passagen.se/sjuvagnsmamman/
Postat av: DRC

Tack för trevligt sällskap Fru P!

Du är inget katten släpat in själv kan jag säga!

Ha nu en ljuvlig helg!

Kram.

2009-03-28 @ 19:07:03
URL: http://www.rutigclown. blogg.se
Postat av: Nina

Love you... Jag kommer nästa söndag! Som ett jäkla skott.... Stora bebisarna e hos sin pappa. Minsta bebisen vill säkert husbandet behålla hemma...men jag kommer själv om jag får:-) Puss

2009-03-28 @ 22:09:37
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Nellan

Puss o kram darling

2009-03-29 @ 03:14:18
Postat av: Cian

FITTSKIT!!



Jag åker till Öland på lördag och kommer hem typ söndagen efter



fan fan fan mutter mutter mutter



Men vi får försöka träffas nån annangång



Kram

2009-03-29 @ 09:07:36
Postat av: Ankan

Lilla vän, jag blir alldeles rörd..

Kan bara säga, whats friends for..



Jag kommer alltid att finnas där... -så lätt blir du inte av med mig!

Och att jag lyfter dig, vad har jag för val? Du är ju så liten... ;-)

Och du är en bra människa, alla gör vi misstag..



Love U!!

2009-03-29 @ 12:47:38
Postat av: mallis in real life

Vad vore vi utan dig?



Kram på dig



=)

2009-03-29 @ 19:22:01
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Malla

Goes around comes around!



Pok



Malladuärvärdalltdufårtbxbralla

2009-03-29 @ 22:24:08
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Garbo

Hihi tur man kategoriseras som en bloggis här :)

Vänner är guld! Riktiga vänner som alltid skyndsamt kommer ilandes när man är i nöd och det finns inget bättre! utan vänner kan man faktiskt inte leva.

Man behöver inte många för det är inte kvantitet som räknas utan kvaliten på den o dom man har.



/Kram på dig!

2009-03-30 @ 12:40:59
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Carolina

Jag skiter i det, ska bli så fantastiskt!



Kul att du kommentera min blogg gumman :)

2009-03-30 @ 13:52:58
URL: http://blogg.passagen.se/riexkandis/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0