Otantig!

Ingen i världen kan säga att jag är tantig för det är jag verkligen inte. Jag fick mig ett tydligt tecken på det ikväll. Jag är rent ut sagt ODUGLIG som tant. Kommer aldrig kunna bli tant! Känns både bra o dåligt.



Okej. Så här är det. Anledningen till min otantighet har ingenting att göra med att jag gillar baggy brallor o svarta naglar. Nej, det är något mycket större o djupare än så. Nu snackar vi inte yyyyyta.

För flera år sedan fick jag farmors symaskin. En Singer som är helt intakt och utan skavanker. Jag fick även en korg fylld med trådrullar i alla färger samt någon sax osv.

Inte förrän idag packade jag upp maskinen. I fredags sa det nämligen RATCH o mina favorit G-stars fick sen en reva över knät :-(

Samlade på mig energi och mod innan jag ikväll beslutade mig för att göra ett försök. "Nu ska det fan sys" tänkte jag. Hällde upp en STARK kopp kaffe o packade upp.

Jag hade Fröken Mitten o Lilla Hon till bordet också. Kanske inte helt smart att göra en sån här grej med två småtjejer omkring sig men jag tänkte att "klart tjejerna skall vara med så de får se hur man syr med symaskin".


1) Undertråd?? Vad är det?? Hur gör man med den? Mammaaaaaaa!!! Ringer o försöker få instruktioner via telefon men med två Miss Decibellare vid min sida gjorde att inget gick in. Jag grejade o fixade men inte fan kunde jag få till det.

2) Tusen frågor. Medan jag pillade o försökte fatta hur man gör med undertrådshelvetet så ställde såklart tjejerna tusen frågor. Om allt... och självklart ingenting. "Mammaaaaaa, vad gör man med deeeen?" eller "Mammaaaaa, varför är den tråden grööööööön?" Osv. Kunde inte tänka o kände mig mer o mer förbannad.

3) PANG!!!!!!!! En unge välter ut kaffemuggen över heeeeela bordet så kaffe kommer ÖVERALLT. På mig, på stolar, på golv, på symaskinspedal

Droppen fick där bägaren att rinna över. Helvetet brakade lös och jag fick fram ljud som kan liknas vid en brunstig älg. Kände inte igen min egen röst. Det var typ som att föda barn. Så där långt nerifrån könet och upp igenom kroppen kom ljudet.

Jävlar så arg jag blev. Skrek åt ungarna att springa in i varsitt rum o stanna där tills mamma lugnat ner sig. De grät Lille Skutt-tårar. Jag torkade upp kaffet o hade högre puls än värsta dansaerobic-passet.

När allt var upptorkat o jag var lugnare kom de ut. Mina små lena, fjuniga och väldoftande småbrudar. Då fick de varsin kram o jag fick be om ursäkt.




Avslutade kvällen med massaaaaaaage. Underbart!


Ps. Äldsta hade inte några bassilusker i sitt kiss så nu är en sak utesluten.... vilket inte är så bra för nu går Fru P och tänker det allra värsta (i vanlig ordning). Skall boka läkarbesök imorgon bitti. LLLLLLYCKA TILL med det för i den här bonnhålan finns det typ bara en läkare med hockeyfrilla o hela byns befolkning är fan sjuka.

Kommentarer
Postat av: Garbo

Stort Garv haha ja jag veeeeet!

Har inte heller sytt sen plugget och jag satt oxå o svor som en galning vid mitt första möte,fick ju symaskin i julklapp :)

När det jävlas så där går man ju upp i atomer!

Känns som hela symaskin endast kom in genom dörren för att jävlas! ;)

Men jag fick till det till slut genom djupandning och vänta tills pulsen slog normalt och sen börja använda hjärnen i stället för lusten att vilja men inte kunna.



Nu ligger det prydliga högar utav flecce och väntar på att jag ska fortsätta sy och det ska jag men jag måste invänta rätt dag o tid,för det behövs!



Lycka till! :)

och det är INTE tantigt att sy.



Bra att kisset inte var infekterat men du det kan bero på annat än det värsta,jag kan själv drabbas utav trängningar som inte är UVI.

Hon kanske dricker för lite?

Ge henne tranbär det rensar.



/Kram

2009-03-03 @ 08:23:34
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Sjuvagnsmamman

Fick också överta ett fullt skrin av trådrullar och sånt av min farmor, och barnen har därmed utökat sin plåtterleksaksskara med trådrullar, fingerborgar och minisaxar!



Lyckades du lappa jeansen till slut?

2009-03-03 @ 08:55:34
URL: http://blogg.passagen.se/sjuvagnsmamman/
Postat av: Fru P

7vagnsmamman, yes. Min nya kollega är sytant så hon skall hjälpa mig... annars har jag min Ankan som kan hjälpa :-) Bra med kontakter!



Garbo, fy faaaaaaaasen va du skriver bra grejer hela tiden. Puss.

2009-03-03 @ 09:00:03
Postat av: Ankan

Aj aj aj... Vilken jävla tantvarning det blev på mig nu helt plötsligt.. Jag som trodde att jag bara var lite händig, men nej nej TANT är vad man är..



Puss på dig hjärtat!

2009-03-03 @ 09:13:14
Postat av: Fru P

Ankan, näääää du e ingen tant. Du e bara händig.

2009-03-03 @ 09:30:39
Postat av: Cian

Jag har också en symaskin som står och hånskrattar åt mej.." du kan inte sätta undertråd nananana"



Typ!



Jag ser fram emot att bli tant...hytta med käppen åt småglin och tränga mej före med rollatorn och bara betala med enkronor i apotekskön på lunchen mohahahaha!



Pöss söt!

Nu jäklar i min låda måste vi styra upp nåt snart..Vi har ju inte träffats på ages!



2009-03-03 @ 09:36:02
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: pangis

Sy??? Jag hade låtit revan vara kvar.. det är senaste innetrenden det:-)

2009-03-03 @ 10:35:31
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Nina

Hahaha... det där vrålet kan jag oxå få till om allt går åt helvete! Tycker du e duktig som försöker i alla fall :)



PUSS

2009-03-03 @ 11:11:30
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: DRC

Du måste lära dej sy Fru P! Det är ju det man har myschan till lixom!



Bröla som en brunstig älg?! det skulle jag velat se!

2009-03-03 @ 11:23:43
URL: http://www.rutigclown. blogg.se
Postat av: anniskattis

Hmmm, vågar man säga att jag var på syjunta igår. Första mötet men shit vad det ska bli kul! Att sy är garanterat inte tantigt, det beror bara på vad man syr helt enkelt. Men det där med nyckelharpa verkar kanske lite tantvarning. Eller så är det extremt coolt, du borde lära dig spela vetja. Eller förresten, kör på dragspelet först!

2009-03-03 @ 11:38:28
Postat av: Fru P

Anniskattis, syjunta?? Okej där ligger man i lä :-)

Men jag håller med dig. Nyckelharpa o dragspel spelar i samma division. Men jag väljer nog att se det som coolt än tantigt :-) ´



DRC, yeah yeah... jag är inte skapad till denna världen för att sy. Så är det bara. Jag får pyssla med annat istället. Och nej, du hade inte velat se eller höra älgbrölet.



Nina, ha ha säkert något vi alla morsor får till då o då...



Pangis, yes!! I senaste numret av Elle så är det flera sidor jeans-mode o det skall vara MASSOR av revor :-) Men jag gillar nog att ha något så när hela jeans ändå...



Cian, YES! Måste ses. Måste ses. Måste ses!

2009-03-03 @ 11:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0