Iiiiii!


Minsta lilla vita nagelkant på män får mig att spy lite. Det är strikt förbjudet med långa naglar på män! Imorse när jag åkte till jobbet med fitt-tåget så klev det på en man som höll sig i stolsryggen framför mitt ansikte. Jag kunde alltså inte missa hans naglar.

Jag lovar att de var en halv cm långa!!!!! Jag svalde o svalde för jag ville junte ställa till med en scen o spy mitt bland allt folk. Gjorde mitt allt för att inte titta men det blev liksom som en tvångstanke. Hur jag än försökte så gled ögonen tillbaka på den äckliga handen.

Jag var tvungen att kolla in resten o snubben hade DESSUTOM tandkrämsvitt kvar i mungiporna. Det är ett big NO GO också. Samma med mjölkmustasch. Eller något annat som inte bör sitta på en kropp.

Jag undrar. Hur tänker folk? Hur tänker deras flickvänner? Deras mammor? Varför säger inte människor i deras närhet till att "nu är det väl ändå dags att klippa naglarna" eller "tvätta munnen för nu har du sölat lite".

Om jag har nära kära som har gegga i ögonvrån, spenat mellan tänderna, skit under nageln eller mjäll på axeln så säger jag till. Annars e man taskig tycker jag.

Fast när jag var liten så gjorde jag inte det. Minns så väl i simhallen när en albinolik tjej frågade mig "har jag snor?" (förövrigt ett standartuttryck vi hade där jag kommer ifrån då man doppat huvudet under vattnet o kommit upp igen) o jag sa "nej" fast det hängde värsta vitgula slembobban där.

Sån var jag. Liten, ettrig o elak. Idag är jag bara liten o ettrig.


Kommentarer
Postat av: Cian

Japp..Äckligt..Naglar vidrigt..Har till min förskräckelse sett att det börjar bli modernt med långa tånaglar och fransk manikyr..Blääääääk liksom!



Vidrigt..



En kille som är skitläcker i övrigt kan få mej att kräkas om jag ser att han har öronhår som "fladdrar" omkring..



Pöss på dej

2009-05-13 @ 08:19:48
Postat av: Fisen

"Liten, ettrig och elka" hahaha, men du var söt också! Sedan var nog inte allt Ditt fel, dina vänner kan ju inte ha varit så smarta om de nu gick på allt Du sa.....

Kram 35-åringen.

2009-05-13 @ 08:29:34
Postat av: jama

Näe, va du så taskig som liten. Usch. Jag var blyg o snäll jag ;)



Jag blir helt äcklad av att läsa detta. Du är verkligen en iaktaggare du som har fått med varenda detalj ;)



Ha ha, o jag håller SÅÅÅ med. Jag stör mig på när INGEN har sagt att man har nåt mellan tänderna och så har man glidit runt så på jobbet halva dan. Jag brukar ta för vana o glida in på toa rätt snabbt efter lunch o checka av.



Ha en bra dag o ta´t lugnt på hemvägen sen!

2009-05-13 @ 08:57:22
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Garbo

Javisst säger man till!

En kollega hade nått slemmigt på tröjan (hon hade hostat)vi satt på möte,jag såg att övr tittade på hennes tröja ideligen varpå jag gjorde den makabra upptäckten och sa lite diskret att hon hade nått på tröjan,sånt GÖR man.

Taskigt att låta henne sitta sån.



Usch ja! Långa naglar på män samt långa tånaglar!!! spy

Än värre är smutsrand på långa naglar och gammal snus i mungipan...uäck!

På tal om smutsrand..kallingar! fast det syns kanske inte på tåget ;)



/Kramen damen

2009-05-13 @ 09:24:11
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: mallis in real life

Jag brukar alltid säga till folk som har gegg i ansiktet eller nåt klet på tröjan. Jag ber alltid en arbetskamrat kolla in mina tänder innan jag går på efter lunchen. Har jag ätit blåbär kan man ligga illa till annars.



(vi har blåbärssmoothies på jobbet)



Gula, långa tånaglar är fanimig det värsta jag vet och snart är det säsong för bara fötter och jag får tvångstankar när det gäller fötter. Är någon barfota dras blicken automatiskt till fötterna och är det en person jag gillar som har ovårdade fötter blir jag mycket besviken. Det bästa är om jag kunde låta bli, men det går inte.



Kram och puss



Ses snart

2009-05-13 @ 10:18:20
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Mattias

Jag får panik om mina naglar växer mer än 3-4 dagar utan att bli klippta så jag har garanterat alltid superkorta naglar kan jag lova. Nackdelen är att jag klipper de så ofta så det gör ont men jag skulle alla fall klara av ett möte med Fru P utan att bli omskriven i bloggen då :)

2009-05-13 @ 10:29:16
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: A

Uuuurrkk! Mår illa nu.

Har nog lite nagelfobi. Speciellt tånaglar och långa naglar på män.

Men igår på bussen satt jag bredvid en äldre kvinna. Hon var väldigt "stilig" och såg ren ut.

Men naglarna!!!

Några var kort och några SKIT-långa. Gemensamt för dem alla var att de var jättetjocka och gulaktiga!

Tvångsstirrade på dem hela vägen hem!

Ville bara säga "klipp naglarna och måla över skiten med en färg", men det gjorde jag inte.



En annan sak som får mig illamående är torr, tjock, sprucken hud på hälarna.

Fattar inte hur, framför allt, tjejer kan sätta på sig sandaler eller högklackade sandaletter utan att ens titta åt en fotfil innan. Bläää!

2009-05-13 @ 12:18:48
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: DRC

Tacka vet jag dom som biter på naglarna! det är vackert som sjutton!

Det jobbiga är om det är snor, och man inte säger ngt direkt, typ om man har ett kundmöte, efter en tid kan man ju inte säga till, för man borde ha gjort det direkt. Så man säger inget alls.

Sen när man har gått skäms den stackarn som har haft snor.



Det enklaste är att man utgår ifrån att 99% av alla jevlar är äckliga, luktar illa och inte kan bete sig, då blir livet enklare!

2009-05-13 @ 14:19:33
Postat av: Mia

Jorra, nog känner man igen denna iaktagelse....

Män med långa naglar... Ryser Såna som är gitarrister... och inte använder plektrum... så äckligt!



Men som minsoffa skrev... att nu börjar man få se folks vinterspruckna hälar i tofflor eller snadaletter eller tånaglar som går neråt/utåt lite gula.... över tårna... (läs klor) Det är VÄRRE för min del!!

2009-05-14 @ 09:55:33
URL: http://livethosmig.blogg.se/
Postat av: Nellan

Jag är tacksam för att du säger till när jag har gegg i ögonvrån!

2009-05-14 @ 14:17:19
Postat av: karin

jag tittar alltid på någon som går barfota.själv går jag aldrig barfota jag har alltid strumpor och sandaler på sommaren.jag brukar kommentera om det är någon som har nagellack eller långa tånaglar.

2012-03-05 @ 10:38:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0