Hjärtan.



Jag är så kär i de där små liven. De tar kol på mig och de får mig att skrika o tjata men åhhhhh va med kärlek det finns innanför dessa väggar asså. Det är som ett rosa skimmer överallt här nu.

7:an.
Så klok och så duktig. Så mogen på något sätt. Man kan snacka med henne om allt. Hon förstår o ger mig så bra o kloka råd. Hon har en skön syn på livet o är så otroligt mjuk o fin rakt igenom. Visst, hon o jag råkar i luven på varandra jävligt ofta men det är ju för att vi är så lika. Pol mot pol liksom. Det sprakar till o exploderar minst en gång varje dag men vi blir alltid sams tillslut o då har vi fantastiska samtal.

Hon rynkar så fint på pannan när hon tänker och ur den lilla (nu tandlösa) munnen kommer det så mycket fint och tänkvärt. Hon ger mig så mycket. Hon är inte kramgo ofta men när hon väl släpper till så är det nästan elektriskt. Sitter vi i soffan o kollar tv så sitter hon klistrad vid min sida. Tätt, tätt. Ibland kommer lilla handen o lägger sig på mitt ben. Då njuter jag o blir alldeles varm. Men den åker bort illa kvickt om hon kommer på sig själv :-)

5:an.
Lilla lilla gumman. Så känslig. Minsta motgång - gråt o förtvivlan. Det kan handla om, som ikväll, att jag dammsuger så hon inte hör Spöket Laban på tv. Hela världen rasar samman o Lille Skutt-tårar sprutar ur ögonen. Hon är den gosigaste av de tre. Vill alltid sitta i knät (väger bly så man orkar inte jämt) o vill helst att man masserar eller kliar på ryggen. Eller armarna. Eller i håret. Hon är len som en persika och så där redigt go. Rund o mjuk. Doftar vanilj. Ååååååhhhh de där kinderna asså! Eller de där händerna!!!! Måste gå in o pussa på dem nu.... återkommer snart...

* paus *

3:an.
Lilla yrvädret med den där rösten som får det att ringa i öronen. Aj aj aj. Miss Decibel. Hon tror att hon är chefen o styr o ställer med oss alla. Tjurig o bestämd. Men ack så söt. Söt som socker. Och så liten. Hon är som en liten... seriefigur. Man vill liksom bara ta tag i henne o nypa henne hårt överallt. Kan inte låta bli att pilla på henne. Det gillar hon inte alltid o då får man veta det! Men så när hon är på sitt bästa - då smälter man kan jag lova. Hur hon rynkar sin lilla näsa när hon skrattar. Hennes avsmittande lilla skratt. Hennes underbara uttryck som t ex "mammaaaa, jag har älskat efter dig hela dagen" får mig att gråta av lycka. Och ni skulle bara se hennes lilla ryggtavla! Den e så liten o söt.


Fatta hur STORT det är att ha tre små tjejer som är ens egna?! A ja, till hälften iaf :-) Tänk att man varit med o skapat dessa små varelser, tänk att man burit på dem o fött fram dem! Tänk att man är MAMMA o det viktigaste i världen för dem! Tänk att den där mamman är JAG!

Så jävla stort. Och så fantastiskt!

Nu blev jag lite religiös igen.




Kääääääääääääääääääääärlek.

Kommentarer
Postat av: pangis

Ja nu ska jag ju inte var någon glädjedödare här men det kommer en dag när dom är obstinata, tjuriga, finniga och jävligt hormonstinna och då sitter det långt inne att skriva kärlek:-) Inte är dom mjuka och gosiag längre heller och aldrig får man kramas..



Skojar bara, man älskar dom oavsett men ibland längtar jag så att jag kan dö tillbaka till tiden när de var små och rumsrena och man fick mysa med dom.



Kram

2010-04-07 @ 22:13:48
Postat av: Alexandra

Blir tårögd och får lyckorus genom hela kroppen när du är så här religiös!



Så fint, vackert, underbart. Kärlek när den är som bäst <3

2010-04-07 @ 22:18:33
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: ToweJonteBLOGG

Hejsan! Vad fin blogg du har :)

Kika gärna in på våran blogg!

http://towejonte.blogg.se



ha en bra kväll :)

2010-04-07 @ 23:48:48
URL: http://towejonte.blogg.se/
Postat av: Cian

Så vackert



Din 5:a och min 7:a låter precis likadana



2010-04-08 @ 07:39:12
URL: http://cianmillan.blogspot.com
Postat av: Nina

Aaaahhhh...underbart! ♥ Jag blr oxå religiös och väldigt kär i mina egna ungar här hemma... 14, 12:an och 1:an. Hihi...



Puss ♥

2010-04-08 @ 08:04:09
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: jama

Kärlek det är vad det är!



Det märks att vi har jämngamla barn, 5:an o 3:an. Känner igen det nåt enormt. Det var som att beskriva mina barn!



3:an gör mig vansinnig emellanåt. Vem tror hon att hon är??!!?? ;-) Men så underbart söt o mysig oxå, så mini liksom.



Ha en härlig dag

Kram

2010-04-08 @ 08:43:08
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Anders Ingvar

Magiskt!

2010-04-10 @ 23:44:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0