Idag är det...


... fyra år sedan min Lilla Hon kom till världen. Minns det som igår. Fast det känns som evigheter sedan. Blandade känslor! En bit av mig vill att hon skall vara liten bebis förevigt, en annan ser fram emot den stora flickan.



Försökte igår att hitta mitt brev till henne från BB. Hittade inte!!!!!!! Panik!!!!!! Men jag vet att jag har den digitalt sparad i min gamla laptop så jag skall göra en copy/paste inom kort o slänga ut här. Precis som jag gjorde när Fröken Mitten fyllde år.

Fick låna henne igår av pappan så vi firade med makaroner o köttbullar (hennes val, gräns) och prinsessbakelser (jag fick äta upp min samt nästan hela hennes, gräns på det också) och så blev det film tillsammans. Så mysigt!

Imorse fick jag sjunga o väcka den lilla godbiten som sov så sött i min säng. Hon fick massor av presenter såklart och när hon slog upp sina blå så fick jag ett varmt och glatt leende.

Mitt lilla hjärta, vad jag älskar dig. Om du bara visste... du är min alldeles egna lilla glädjespridare ♥

Grattis min fina flicka. Hoppas du får en fantastisk kväll ikväll hos pappa o systrarna. Önskar jag vore där med er.

 

/Mamma


Kommentarer
Postat av: Anders Ingvar

Underbart!

2010-08-19 @ 17:43:31
Postat av: Alexandra

Får tårar i ögonen och håret reser sig på armarna, så vackert och fint. Så underbar du är mot dina tre prinsessor. Å lilla hon, vilken underbar liten varelse!

Förstår att du skulle vilja vara på plats och fira skruttan hela kvällen men du gjorde hennes födelsedagsmorgon till den bästa!

Hon har säkerligen haft en alldeles underbar fyra års dag, i vilket fall började dagen precis som den ska när man fyller år och kommer vara ett kärt minne för henne!



Kärlek!<3

2010-08-19 @ 19:14:15
Postat av: jama

Ryyyyyyyser av att läsa. Armarna är helt knottriga.



Sötunge - minns det oxå som igår. ATt jag vaggandes mötte ditt ex på dagis nån morgon efter o önskade att min lilla fanns hos mig oxå, vilket skedde dryga 2 veckor senare. VÅRA BEBISAR - vad hände liksom????



P o K

2010-08-19 @ 19:15:52
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: jama

Haha, jag o Alex skrev samma sak samtidigt. VAr bara ett inlägg när jag började skriva. Glömde ju skriva GRATTIS till lilla Hon. :)

2010-08-19 @ 19:16:35
URL: http://jama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0