Ikea.


Hej!

Idag har jag haft semester. Det beslutet tog jag igår eftermiddag. Hur skönt det var att bara pilla sig i naveln igår kväll hemma i min egen lägenhet bara för mig själv? Jo tack, det var så skönt o harmoniskt att ni inte kan ana...

Skulle sova ut men vad händer då? Jo man vaknar med tuppen klockan 07:00 o kan inte somna om. Gräns på det. Men som svar på hur det kändes att vakna upp i en tom lägenhet o bara ha mig själv att tänka på så kan jag säga att det var LJUVLIGT!

Klart bästa sätt att ladda på inför en vecka med tre små yrväder. Lulla omkring i morgonrocken o raggsockorna. Sätta på kaffe. Äta frukost. Bläddra i tidningar. Oj oj, vilken njutning.

Sen kvistade jag iväg till Ikea förstår ni. Och vad säger vi om Ikea? Fantastiskt! Vilket jävla uppschwing de fått om man jämför med 90-talets utbud! Jesus, gick där som på rosa små moln o önskade att jag hade alla pengar i världen!!!

Gick ut därifrån med flicksäng, skrivbord, skrivbordslampa, glödlampa till den, värmeljus (man måste ju bara!) och en käck kudde till fåtöljen. Galantisch.

Så... lördagen kommer att bestå mycket i att skruva o montera.

Nu skall äntligen tjejerna få varsina rum. Jag o Lilla Hon får fortsätta att dela, men det gör ju inget. Jag sover ju bara där o hon får äga rummet ändå!

Fatta hur ljuvligt det är att somna till små lätta andetag av en liten treåring. Oj oj det är bästa insomningen man kan tänka sig!!

Apropå det då så skall jag nu gå o knoppa in. Lägga mig i min rymliga säng... nej men där ligger ju Äldsta o sussar nu också så det blir inte så värst rymligt men att få krypa ner bredvid hennes varma kropp är inte heller helt fel. Det är inte ofta det händer men när det händer så myser jag ordentligt.


KÄRLEK!


Imorgon hoppas o tror jag på Alcazar o Darin. Darin kör en smäktande ballad som lät riktigt fin när jag tjuvlyssnade... det där med smärta är han bra på den där Darin. Hårdrocksballaden med den där balla tjejligan lät inte heller helt fel. Så jag håller tummarna för dom också.

Elin Lanto kan slänga sig i väggen tycker jag. Låten var helt okej men jag är lite allergisk mot henne.



Natti.

Kommentarer
Postat av: A

Låter ljuvligt med en dag bara för sig själv! Underbart!

Åh, visst är det mysigt med små barnsnusningar när man ska sova.

Sonen brukar komma in till vår säng på natten. Det är så mysigt. Ibland så sover han hela natten i sin säng. Både Mannen och jag saknar honom då. :)

2010-02-21 @ 20:36:35
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Mamma

Härligt men ensamtid! Själv sitter jag här nu med lite gapande mun när Tony drog på inskolning med Milo. Känns WEEEIRD!



Vill ses!!



PUSS

2010-02-24 @ 08:55:18
URL: http://http.//niiinis.blogg.se
Postat av: A

Hmm, en hel vecka utan ett inlägg! Kom igen! Saknar ju att få läsa här inne. :)



Trevlig helg!

2010-02-26 @ 09:50:45
URL: http://minsoffa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0