Trött.


Är så trött att ögonen går i kors. Känner mig som den sämsta morsan i världen. Sitter här o dumsurfar medan ungarna är bänkade framför Cartoon Network som måste vara den vidrigaste kanalen i världen.

Jag orkar liksom inte ta mig för någonting! Helt orkeslös. Usch! Så ska det inte vara! På fredagkvällarna skall man vara glad, pigg o rolig.

Nu käkar balettligan popcorn o chirre. Jag sitter här med prilla o ett glas vatten. Gud så deprimerande det låter...

Önskar jag kunde klappa ihop händerna o föreslå något crazy typ som "nämen hörni tjejer, vad säger ni om att klä på oss alla utekläder o gå ut i mörkret på en kvällspromenad, åka lite snowracer o busa runt?". Tack gode gud så är mina tjejer inga frilufstjejer så det skulle kanske inte vara någon hit just den idén men...

... aaa ni fattar vad jag menar.


Nåväl. Det är fredag o tjejerna är nöjda med det ändå. Let's Dance stundar o det vet jag i alla fall att Äldsta älskar. Det är en ynnest att sitta där i soffan med henne på fredagkvällarna o hissa o dissa. Hon är som en bästa kompis de tiderna på dygnet. Och särskilt när de små gått o lagt sig.


Imorgon blir det hoolabaloo iaf. Fröken Mitten ska på kalas o när hon är där skall jag, Äldsta o Lilla Hon baka kladdkaka. Sen får vi finbesök i form av en Anders. Lördagsgodis o Robinson står på schemat.

Om det inte hade varit kalas så hade jag tagit med mig alla tre brudarna till simhallen. FAKTISKT! Har tänkt göra det ett bra tag nu men det har aldrig funnits tillfälle :-( Men men, simhallen står väl kvar ett tag till får man hoppas.




Varför har man ALLTID ångest?

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Du ska inte ha ångest!

Du är en super-mamma o dina barn hade inte kunnat ha en bättre förälder än dig!



Du öär fantastisk, rätt igenom!



Puss o Kram och ha en underbar helg med dina bustroll!

2010-01-15 @ 19:32:43
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: lillasyster

vi kanske kan bada när jag kommer den 6e?? vad tror du om det??

2010-01-15 @ 19:57:02
Postat av: A

Mäh! Du ska INTE ha ångest för att du sitter och slappar en fredagkväll. Finns det någon gång man verkligen behöver det så är det väl efter en hel veckas arbete. Tror faktiskt barnen behöver det också. Och VEM orkar hitta på tok-roliga saker på kvällarna? Nä, det är nog bara vårt mamma-samvete som målar upp de här "perfekta morsorna" som bara finns i fantasin och som vi försöker efterlikna.

Njut av kvällen!

Och ha en trevlig helg! Det låter som om den kommer att bli fin.

2010-01-15 @ 21:41:32
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Fru P

Åh. Ni är för fina. Tack Alexandra o tack A!



YES lillasyster! Det var den bästa idén någonsin! Love you.

2010-01-15 @ 22:26:53
Postat av: Nina

2010-01-16 @ 17:39:07
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Nina

Eeeeeeeh gräns på mig, man kanske skulle skriva nåt oxå!



DUH BRUDEN!!! nu lägger du av... vem kan inte ha en bättre mamma till dina barn än du? Man ska inte låtsas orka när man inte gör det, barnen lär sig oxå att inte alltid vara så jäkla duktiga utan bara vara de stunder man känner för det! Jag resonerar som så...



Jag är mig själv, mer själv än nånsin kring mina barn för att dom ska få det med sig i livet. att inget kommer som en chock sen när man blir vuxen sen.

Typ vadå??? Händer det inte nåt 24/7?? Det gjorde det ju med morsan och vips så har man fött upp ett par rastlösa själar...



Du är bäst mitt hjärta!! KOm ihåg det!



Puss och massor med kramar!

2010-01-16 @ 17:42:08
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Pangis

A skrev allt som behöver sägas.. Du behöver inte ha ångest du gör bra mycket mer kul med dina tjejer än jag någonsin gjort! Du är en toppenmorsa så ta det easy och njut! Kram på dig

2010-01-17 @ 14:18:22
Postat av: Garbo

Det tycks vara en morsas lott här i livet att ständigt gå omkring m gnagande dåligt samvete...



Dom andra har redan sagt det väldigt bra,du gör ju så himla mycket med dina döttrar,du kör verkligen kvalitétstid m dom,bakar pysslar o engagerar dig uteaktiviteter m.m

Man måste få ha "tråkigt" mellan varven oxå just för att inte sätta "tårtan i halsen" för blir det för mycket tårta så uppskattar man inte det heller utan blir gnällig o grinig...

En väl avägd balans mellan aktivitet & vila blir bäst,typ kom nu så myser vi!

Vilket du oxå bjussar på typ detta m Tv och soffmys,det betyder oxå mycket i en liten människas liv.



Blir lätt så att man drabbas av pysselhysteri då man e varannan vecka förälder,så mycket förväntningar och man vill ju göra nått m sina små oxå,men att bara vara där konversera lyssna och vara närvarande räcker gott o väl.

Du e en toppenmamma <3



Kramkram

2010-01-18 @ 08:27:36
Postat av: Fru P

Nina, Pangis o Garbo - tack! Ni är mästare på att få mig att må lite bättre...

2010-01-18 @ 09:43:41
Postat av: Anonym

Äsch.. Man bryter ju bara ben och skit i det här vädret! Är man rädd om sina barn utsätter man inte dem för den risken! ;-)



Pok



Mallaantifriluftsbralla

2010-01-18 @ 13:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0