Så mycket känslor på bara en timme!


Okej hörni. Har precis sett klart TV-programmet "Sommarkväll med Anne Lundberg" och det var en timme med så många känslor att jag nu sitter helt svettig.



Har skrattat hysteriskt. Har gråtit hysteriskt. Har myst. Första gästerna var Lena Olin och Lasse Hallström. De har varit gifta i 19 år och visade så mycket kärlek till varandra i intervjun att det bara sprutade ut genom rutan. Så härligt att se!!!!!! Och vilka människor de verkar vara! De vill jag lära känna. Undra om det är ett hus här i hålan de håller på att renoverar??! Kanske blir de mina grannar?

Ha ha ha ha, troligt...


Sedan kom David Espinosa in. GRÄNS vilken skön människa! Och så kom en helt tillintetsägande tjej in, tror hon heter Helena Mattson, det var inte så intressant men hon är redan glömd.

Sist kom George o Sara in. Han full av cancer. Hon bär på hans barn. Han skulle ha dött för fyra år sedan men är fortfarande vid livet. De kämpar på och pratade om hur de tar sig igenom sina liv. Kärlek, kärlek, kärlek.

Lena Olin lipade. Jag lipade. Usch vad gripande.


Nämen kan inte programmet avslutas med en fantastisk version av "Hollow" då. Peter Jöback levererade och jag grät lite mer.


Gud vilket program! Detta program tänker jag se varje jävla lördag framöver. Det kan jag lova!!!!



Men for heavens sake - missade ni? SVT Play säger jag bara...

Nu - Tusenbröder *klappar händerna frenetiskt*

Kommentarer
Postat av: jama

Jag såg det oxå o blev oxå helt varm i hjärtat. Du kunde inte beskrivit det bättre!!



Kram.

2010-07-18 @ 10:12:19
URL: http://jama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0