Tjejdag!


Jag och Fröken Mitten har haft världens härligaste dygn! Värsta värsta helt enkelt :) Det är sjukt härligt att få egentid med en åt gången då och då. Och viktigt!


Stolt tappat-en-tand-tjej!

Plockade upp henne igår efter lunch. Vi hade tänkt åka på bio men vi ångrade oss. Hon fick bestämma agenda helt o hållet och det började med att vi åkte ner till videoaffären. Hon fick hyra vilka filmer hon ville och vi gick ut därifrån med "Det regnar köttbullar" samt "Alvin o gänget II".

Sedan gick vi inte i mataffären o där fick hon säga vad vi skulle laga för mat. Självklart blev det makaronipudding för det är hennes favvo och den kan hon bara äta när hon är själv för systrarna hatar det. Och självfallet fick hon gå loss bland godiset också. Hon fick plocka på sig precis vad hon ville o det blev en rätt tung påse lösgodis :)

När vi kom hem ville hon gå ut. Så vi gick ut. Gungade, rockade, letade efter ormar, lärde oss namnen på alla ängsblommor. Sen blev hon bajsnödig o ville gå in.


Min rocker.

Vi lagade mat. Observera att VI lagade mat. Hon fick göra allt som inte innebar vassa knivar. Resten stod hon för. När maten var klar dukade vi framför tv:n (som ni vet inte händer allt för ofta, detta var andra gången någonsin ha ha). Man riktigt såg hur hon mös.

Vi kollade på första filmen. Den var sådär. Vare sig hon eller jag var imponerade. När den filmen var klar så bakade vi chokladbollar. En hel bigpack låda full :) Hon bakade till sina systrar. Så omtänksam. Så söt.

Efter bakeri o tvättning av chokladiga händer o munnar så blev det dags för andra rullen. Den var skitbra. Det tyckte vi båda. Vi t om såg om flera scener!


Mosiga vi.

Vi gjorden en liten paus. Satte på oss nattlinnen, borstade tänderna o drog ut täcke o kuddar i soffan. Sedan fortsatte vi o kolla klart på filmen.

Klockan 22:00 stängde vi av tv:n o gick o lade oss. Tillsammans. Bredvid varandra. Det var så underbart att ni inte kan ana! Jag låg där o strök hennes panna, hennes kinder, hennes hår och höll i handen tills hon somnade. Sedan låg jag säkert en kvart o bara tittade på henne.

Min vackra flicka.

Vaknade upp 08:15. Helt otroligt. Hur många timmar sov vi liksom!!!!! Sjukt skönt. Gjorde frukost. Gjorde frisyr. Borstade tänder o klädde på oss.

Jaha, sen var det bara att skjutsa hem sessan till pappan igen.

Det gick fort. Nästan lite väl fort. Vi hann liksom inte njuta klart... men det blir förhoppningsvis fler gånger. Det skall jag försöka se till!!!


Har idag senare haft ett litet flytt-pass med hjälp av mina fina. Otroligt va härligt det är att vara omringad av så fina, snygga, smarta, starka, underbara o härliga människor.

Nu sitter jag på ballen med kaffe. Sitter här o filosoferar. Tänker på livet. Vad bra det är egentligen.

Om någon timme eller två skall jag knyta på mig joggingskorna o ta en runda på fem eller sju. Känner mig stark så det blir nog sju.

Träning = terapi. Terapi = bra.


Have fun.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du e så fantastisk mot dina flickor!

Att få vara m sin mamma alldeles själv o få bestämma film och bara vara...det här kommer bli fina minnen för Frk mitten :)



Blir varm av att läsa <3



Kramkram

Grabo

2010-06-20 @ 19:47:13
Postat av: Fru P

Garbo, min trogna läsare. Att du kommer hit o kommenterar värmer gott i hjärtat och allt du skriver går rakt in i själen. Du är värd alla röda rosor i världen!!!

2010-06-20 @ 20:03:12
Postat av: Cian

Men gud så mysigt..och jag som bara har 1 huligan gör fasiken aldrig sånt där mys..skärpning på mej..



Pöss på dej söt!

2010-06-21 @ 10:42:52
Postat av: Nina

Åh det där lät så himla himla mysigt. Jag måste oxå hinna med lite sånt nu på semestern hade jag tänkt. Vill ha en sån dag med varje unge... till sist husbandet. Det lovar jag, här och nu! ;)



Puss ♥

2010-06-21 @ 20:30:54
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Nina

mÅSTE BA SÄGA:



Fan vad snygg du är, scrollat ner här och tittat på dig och det fucking lyyyyser om dig bejbi!! Wiiie vad härligt...



Fan, nu saknar jag er alla så det nästan gör ont! Vill ses, blir fan knäpp snart annars.... i realy mean it!!!



Puss

2010-06-21 @ 20:54:56
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Fru P

Tack Nina. Det är inte ofta det händer, men nu blev jag lite generad :)

2010-06-22 @ 07:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0