Slem!


Det finns en snubbe här i hej-kom-o-hjälp-mig som gillar mig. Stenhårt. Till saken hör att han är en av papporna på Fröken Mittens dagis vilket gör att det blir aningen jobbigt ibland...

Det är en snubbe som jag känner sedan ungdomens dagar då han o jag gick i samma gymnasium. Han var då värsta hunken o jävligt poppis. Jag var nog till och med lite förtjust i honom då. Det var nog alla. Han var lite av en bad guy men ändå söt som socker o supertrevlig. Han hängde med de balla grabbarna o jag drogs såklart till det klientelet.

Hur som helst så hade jag liksom glömt bort honom. Jag menar, jag gick ju ut gymnasiet 1992 o det var ett tag sedan. Gud bevars.

Så en morgon när jag skulle lämna tjejerna på dagis o skola så är det en som står o vinkar på parkeringen. Jag som inte har linserna på mig så där tidigt kunde inte riktigt fatta att det var MIG denne vinkade till så jag dissar o går vidare. Inne på avdelningen kommer en pappa in lite andfådd o säger "värst va snorkig man blivit på äldre da'r". Jag tittar upp o där står han.

Lismande leende. Chokladbruna ögon med sug i.

Jag brister ut i falsett "nämen tjeeeeeeeena Olle - va fan gör duuuuu här". Bråttom som man har på morgnarna så blev det inte mycket till skitsnack så han berättade kort o jag nickar o sen springer därifrån. Med lite bitter smak i munnen.

VAD FAN HÄNDE MED HONOM? Värsta slemmet med skylten "ligg med mig" i pannan.

A ja. Sen blev det lussefika o sån't där ni vet o varje gång det är något så skall han prompt sitta bredvid mig. Lismande leende. Chokladbruna ögon med sug i.

På ett föräldramöte ringde jag Jama från parkeringen. "SKYNDA DIG NU FÖR FAN o sätt dig bredvid mig för Olle är här o verkar ha jäääävligt bråttom att hinna ikapp mig". Tack o lov hann hon före :-)


Var på ICA ikväll o handlade lite. Står o väljer ut Festis till balettligan o hör ett slemmigt "heeeej". Tittar upp. Olle. Lismande leende. Chokladbruna ögon med sug i. Tittar upp o ner på mig som om jag vore ett billigt luder. Röntgenblick. UUUUHHHHHH.

Jag hejar snabbt o försöker se ut att ha bråttom. Han hänger på... berättar om en långdragen förkylning o jag försöker med "krya på dig" men han geeeeeer sig inteeeeee!!!!


Fan va lust man har att ha lite mer stake i sig så man vågar säga det man tänker - VAD FAN VILL DU MIG? Du hade chansen att ligga med mig i gymnasiet men nu skulle jag inte ens ta i dig med tång ditt lilla slem.

Men så funkar man junte.

Man ler artigt. Man svarar artigt. Man ställer frågor artigt. Man pratar om väder o vind artigt.


Visst är det tråkigt att vara artig jämt? Tänk va skönt det vore att balla ur totalt någon gång, känga till någon, skälla ut någon eller bara dissa någon.

Men nääääää. Fru P är väluppfostrad o artig. Aaaaaartig.


Är det därför man alltid råkar ut för slemproppar, as och efterhängsna?

Svar; jo så måste det vara.





Nu skall det packas för imorrn drar jag o balettligan iväg till Sälen där morsan, Mr G, syrran, B.I.L, lillgrisen, plastis, lillkläm o vovven Torsten väntar.

Ska bli RELIGIÖÖÖÖST skönt.



Glad jävla påsk på er.

Kommentarer
Postat av: pangis

Vi kommer garanterat vara på Sälfjällstorget på påskafton!!! Vi måste hitta varandra i år!!!!

2010-03-31 @ 22:14:40
Postat av: Fru P

Pangis, jaaaa! Det måste vi!!! Håll utkik efter tre små påskkärringar o en kärring :)

2010-03-31 @ 22:27:45
Postat av: pangis

Oki.. Och du håller utkik efter tre halvfulla kärringar,(Kan bli så ja:-) en förvirrad man som försöker få en syl i vädret, en 10 åring och en slyngel med fjun på hakan:-) Jag tror jag kör med min OS mössa.. gul vit blå du vet.. Hoppas hoppas!!!!

2010-04-01 @ 12:36:51
Postat av: jama

Ja jag vet ju preciiiiis vem du menar. Och det var ju så lustigt där när du ringde mig, jag ANADE VEM det kunde va då jag sett honom ibland när jag hämtat barnen o han kollar på en med sån där läbbig blick liksom. Som att han klär av en. Hua! Och som sagt, värsta slemmet med hår som ser flottigt ut o ALLTID sån där handsfree som sitter i örat (utan sladd).



Ha det så najs i Sälen. Lät ju inte alls fel.

Förresten senaste föräldrarfikat som jag var på det va ju i förra veckan, där va han tack o lov inte, däremot kom "Jeppe" (eller va brukade du kalla honom här?), vi satt o småpratade lite o fick höra att han träffat en tjej. Vad kul!



Glad Påsk!

Kram

2010-04-01 @ 16:52:14
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hörru, dags att tagga till och få ner slemproppen på jorden:-) det är jag säker på att du fixar bruden!!!



Men seriöst, varör är man så där äckligt väluppfostrad o överdrivet trevlig mot folk heeeela tiden.

Jag brukar tänka på det dom gånger jag hoppar in i kassan på jobbet, då dom där gnälliga kärringarna kommer fram. Ska betala för sin reablomma lr vas ur fyndkorgen. Ska försöka pruta, den är ju faktiskt inte sååå fräsch den där blomman som dom har valt o kasse ska dom inte ha för den kostar ju faktiskt EN krona.

Gaaaaah, man har lust att be dom fara o flyga, trycka upp blomman nånstans där solen inte kommer åt på dom, fråga vad fan dom ska handla blomman för om den nu är så jävla ful och personligen köpa en kasse o trycka upp i ansiktet på dom bara för att visa att jag iaf inte är en snål bitterf-tta som vissa andra;-)



Men gör man det? Näe! Man står där med sitt tillgjorda smile o är såååå trevlig så. Man lyssnar, svarar och biter ihop. Va fan gör man det för liksom!:-)



Dumsnäll lr enbart dum, det är frågan?!;-)



Ha nu en underbar påskhelg med balettligan! Kör försiktigt!



Puss o KRAM från påskkärringen Alexandra;-)

2010-04-01 @ 22:49:33
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: 21

Men du fröken P, två saker.

jag har läst inlägget flera gånger och försöker förstå, vilket jag kanske inte gör helt eftersom jag inte kan hela historien.



1. Ska man passa sig för att visa intresse? Nu verkar inte killen var en vass charmör men gjorde antagligen sitt bästa. Det måste man ge honom en eloge för att han vågar men sen gjorde han något fel. Kanske för att du inte är intresserad och mottaglig.



2. Om du gick ut gymnasiet 1992 måste du vara runt 40 ;) idag och ha så mycket erfarenhet att du kan säga ifrån på ett konstruktivt sätt, låta han bli ledsen och gå vidare istället. Så är saken ut världen.



Eller..?

Ja menar, det verkar bara jobbigt att lägga energi på minusmänniskor. Typ...



Glad Påsk.

2010-04-02 @ 07:21:35
Postat av: Fru P

21, jo klart man ska försöka om man är intresserad men den här snubben är ihop o har nyligen fått bebis m sin tjej. Och jag vill inte kalla honom minusmänniska då jag inte träffar honom ofta. Men när jag väl träffar honom så blir det jobbigt. Kan hantera det - no worries :-)

2010-04-02 @ 10:04:29
Postat av: Nina

Hmm... vet du vad jag brukar klura på!? Jo...alla killar som var snygga på gymnasiet har liksom fallit ur TOTALT!! Vafan hände med alla hunkar man dreggla efter som ungkorv???



Eller är det så att vissa bara pallar o va snygga i X antal år kanske? Sen är det bäst före datum som gäller.... DONT KNOW!



Hur som så är du skitsnygg....



Puss och MISS U!!!

2010-04-02 @ 20:26:59
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0