Frukost på sängen.


Helt allvarligt?! Va fan är det för påfund? FRUKOST PÅ SÄNGEN??? Vem i helvetet vill ha frukost på sängen? Inte jag, var så säkra.

Man intervjuade mammor på stan o frågade dem vad de önskade sig på Mors Dag. Jag lovar att åtta av tio svarade "jag vill ha frukost på sängen". Jag blev liksom förbannad när jag läste det.

Varför blev jag förbannad egentligen? Öhh, vet inte men jag tycker det är sååååååå pateeeeeetiskt. Frukost på sängen är bara obekvämt och ocharmigt.

Man smular o skitar ner lakanen. Där man skall sova senare på kvällen. UÄK. Man sitter allt annat än skönt i en säng. Vadå? Luta sig med en kudde mot väggen? Gudars...


Eeeeeeehhhh nej tack.


Min 7:a frågade mig idag vad jag ville ha på Mors Dag. Jag sade det klassiska... "jag vill ha snälla barn". HA HA HA HA HA HA kände mig sååååååå tråkig. Precis så där sa min egen mor när man frågade henne vad hon ville ha i present/julklapp. Inget man ville höra liksom.

Sedan sade jag att jag önskade mig en riktigt fin teckning. Till svar fick jag "men hallåååå mamma, jag vill KÖPA något till dig från AFFÄREN". Lilla gumman, hon vill på allvar gå in i en affär, ta sina sparpengar med sig o köpa en Mors Dags present till mig.

Hur söt får man vara?

Jag stod dock på mig o sade att jag verkligen bara ville ha något hon själv gjort. Får se vad det blir. Om det blir något.


Förr om åren blev man ju uppvaktad av barnens far. Det kan jag säga är en total omöjlighet idag. Men jag bryr mig inte om det helt ärligt. Mors Dag är inte hela världen för mig.

Jag hoppas som sagt på en fin teckning. That's it.



Inte fan vill jag ha frulle på sängen iaf.


Kommentarer
Postat av: lillasyster

håller fullständigt med! vidrigt.. med frulle på sängen alltså!! du får en morsdagsbamsekram från mej för att du är suuuuuper med dina underbara tjejer!! puss oxå:)

2010-05-29 @ 12:47:05
Postat av: Fru P

Sötis, tack detsamma. Bamsekram o bamsepuss. Nu skall jag agera Odd Molly-morsa o plantera jordgubbar, gräslök, morötter o persilja. DRA PÅ TRISSOR!

2010-05-29 @ 13:10:07
Postat av: Grannen

Jag är en äkta frukost på sängen mamma! Ju mer ju oftare ju fler dessto bättre :) Barnen har frågat mig vad jag önskar mig och jag svarade "dyra presenter (pappa kan betala;))" och idag har dom avslöjjat att dom köpt nått på media mark. ÄRLIGT jag hoppas på en platt-tv.. HAHAHA!

2010-05-29 @ 13:14:07
Postat av: Fru P

Men Grannen, för det första är man ju inte hungrig direkt när man slår upp ögonen... o sen att sitta där med gamnacke o slabba e ju... lite... snuskigt?!



Men men, du är söt ändå ;-)



HA HA HA HA en platt-TV på mors dag e fan inte dumt. Lycka till. Jag håller tummarna för dig!!!!!!

2010-05-29 @ 13:16:32
Postat av: Fru P

Frukost vid bordet :-) Tre presenter i form av pärlplattor. Firande av min Mitten som har namnsdag o sen blev hon uppplockad av sin far o hans kärlek. På väg till Egypten. Sorgligt som fan.

2010-05-30 @ 12:07:28
Postat av: A

Håller med helt angående frukost på sängen. Bara obekvämt! I sängen kan man möjligtvis smaska godis, t ex när man är sjuk. Men that's it när det kommer till "mat" i sängen.

Jobbigt med lilla Mitten, även om hon säkert får det underbart. Men varför fick bara hon följa med? Vad tycker hennes systrar???

2010-05-30 @ 21:38:08
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: jama

Gillar inte heller alla smulor som blir i sängen.



Jag har ju vart bortrest några dar o blev hämtad på Arlanda igår av familjen. Det var mysigt. Sen svängde vi in på "Pia" och köpte glass med oss hem.



Hemma stod det blommor på bordet som min minsting plockat.



Det räcker så, för min del.



Din granne verkar kanon, på alla sätt! En sån skulle man ha!! :)



Ha en fin dag!

KRAAAAAAAAAAAAAAM

2010-05-31 @ 08:27:00
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Ankan

Ja, vad säger man. Håller fullständigt med dig, frukost på sängen suger.

Morsdag... Ja man klev upp lite bakis, gjorde iordning frukost, köpte blommor till sambons mamma, åkte dit och lämnade dem, åkte vidare till min mamma och uppvaktade henne, hälsade på farmor, åkte hem... Säckade ihop i soffan.

Uppvaktad på morsdag, jag? -av vem?? Näe inte här inte...

2010-06-09 @ 17:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0