Livet...


... kunde ju ha varit mycket värre :-)

Fick en riktigt usel start på den här dagen men så bara vände allt o jag känner mig som en av de lyckligaste på jorden. Jag har tre friska, sockersöta flickor. Jag är frisk o sockersöt själv ;-) Jag har tak över huvudet, en skitsnygg bil, ett helt okej boende, ett jobb jag gillar, fin familj, fina vänner o SOLEN SKINER!

Sitter med laptopen i knät på min balle o njuter av de varma solstrålarna. Barnen är glada o lyckliga. Det är vårkänslor o allt känns plötsligt TOPPEN!


Inte fasen kan jag klaga?!


Ja jaaa, jag skulle såklart vilja ha obegränsat med deg så jag kunde köpa allt jag ville. Ja jaaa, jag skulle såklart vilja ha vännerna o familjen närmare. Ja jaaa, jag skulle såklart vilja bo i en fläskig våning i stan. Ja jaaa, jag skulle såklart vilja ha snyggare tuttar. Osv osv osv.

Men va fan. Jag har deg så jag åtminstone kan unna mig en barrunda med polare då o då. Jag kan köpa ett par skor en gång i kvartalet. Jag kan träffa vännerna varannan vecka. Jag kan träffa familjen åtminstone några gånger om året (om jag bodde i Nya Zeeland så hade det sett värre ut). Jag bor åtminstone 45 minuter från jobbet o kan njuta av stan varannan vecka o på luncherna. Och mina obetydliga tuttar gör ju att jag kan träna så pass mycket som jag gör utan att de stör.

Försöker se ljust på saker o ting.


Märks det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0