Värsta sköna helgen!


Måndag. Vilken måndag sen då! Herre min skapare! Fru P är helt slutkörd... men hur trött jag än må vara så känner jag mig skön. Skön i själen. Skön i hjärtat.

Har inte bara ett trevligt jobb med trevliga härliga kollegor. Har även värsta sköna helgen bakom mig. En sådan där skön helg ni vet, utan en massa måsten eller en massa "jag gör det men känner inte för det"-grejer.

Fredag kväll. UNDERBARA MÄNNISKOR!!!!! Blev medbjuden av Nellan, Jelvis o deras polare till en fantastisk fredagkväll som innebar AW på Tranan o sedan K Karaoke! Shit va roligt. Jag som är värsta karaoke freaket tyckte förstås att det där var bland det roligaste jag gjort :-)

Man bokar liksom ett rum per timme. Skrålar till vilka låtar man vill. Trycker på en knapp på väggen så kommer små söta tjejer o tar upp beställningar på både mat o dricka. Nachos o öl. Min melodi.

Avslutade karaoken med "Run to the hills". Jag o Nellan. Hade ett mission att bli hes o efter den låten samt x antal cigaretter så borde det blivit så men jag måste ha friska o starka stämband för inte fan blev jag hes heller...

Sedan drog vi alla till söööööder o tog fler bärs på Pelikan. Mycket trevligt. Och gott :-)

Sedan orkade tanten inte mer. Nattade över nära Västerbron. Skön säng. Skön sömn.


Lördagen bestod av hårt kroppsarbete. Rensa. Bära. Kasta.

Sedan gott folk, sedan gick Fru P på bio. HELT SJÄLV. Det tycker jag är LYX. Tyvärr såg jag "Terror på Elmstreet" o förväntade mig att kissa i brallan men det var mesigt o trist. En flopp helt enkelt.



Den här veckan kan jag nog klara av.


Ser extra fram emot torsdag då jag ÄÄÄÄNTLIGEN får träffa lillan. Min nya bebis :-) Syrran klämde fram lillgrisens lillasyster o jag är SÅÅÅÅÅ STOLT o glad.

Och på lördag mina vänner. Då skall jag gå o se Petter på Berns.


Ha en skön vecka alla fina därute.

Kommentarer
Postat av: A

Ja, efter en sån helg kan det inte vara några problem att klara av en ny vecka! :)

Antar att den "sköna sängen" nära Västerbron är något du skriver mer om i din hemliga blogg. ;)

2010-05-10 @ 21:34:36
URL: http://minsoffa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0