Destroyers


Ha ha mitt förra inlägg uppfattades tydligen av vissa som PRÄKTIGT... Det var absolut inte min mening, ty jag är nog den mest opräktiga människan i världen. Typ. Mitt förra inlägg var ingen showoff på något sätt, tanken var inte att skryta över hur duktig jag är. Tvärtom - jag var helt slutkörd o ville bara tala om för alla ovetande hur ett helt vanligt dygn kan se ut i ett sådant här typ av liv. Dvs HEKTISKT.


Man skall vara glad att man står upp, liksom.

Nåväl. Fokus i detta inlägg blir hur enkelt det är att irritera mig!

Det finns oskrivna regler jag tycker man skall hålla sig till, de kommer här:

1) Vänster- och högerfiler finns även på gångvägar, i rulltrappor och ja... tamejfan var man än befinner sig. Ställer man sig på vänster sida i en rulltrappa så skall man FAN gå. Inte stå still. Det är DÖDSSTRAFF på att stå still!

2) Folk som ställer sig o har ett jävla snackmöte mitt på gatan när det är fullt av folk. STEP A SIDE FOR HEAVENS SAKE! Tillhör det inte sunt förnuft att kliva åt sidan o ställa sig på ett mer lämpligt ställe?

3) Pendlade med grannjäveln (lugn o fin, bara ett uttryck, ni vet att jag gillar na stenhårt) i morse och vi pratade om hur man bemöter skilsmässobarn rent generellt. Alla skilsmässobarn är inte white trash-ungar! Jo serni, det finns faktiskt människor som tror att ALLA skilsmässobarn är stackare! Det är jävligt lätt att säga "jo men han/hon är ju ett stackars skilsmässobarn... så det är inte konstigt...". WHAT THE FUCK? Jag kan säga att jag känner till MASSIARDERS med white trash-ungar som har GIFTA föräldrar...


Det var allt jag ville säga denna gång.


Ha en trevlig fredag.

Kommentarer
Postat av: A

Jag uppfattar verkligen inte dig som präktig! :)

Och det är menat som en komplimang. Är nämligen smått allergisk mot präktighet.

Däremot verkar du vara en tuff (och snygg) brud som fixar tillvaron galant!

2011-04-08 @ 11:22:37
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Favvogrannen :)

Men Fru P.. kalla sin älsklingsgranne för grannjäveln trodde det var han som bor bredvid mig.. för HAN är en riktig GRANNJÄVLEL! :D



Äh du vet att jag bara drygar mig eftersom du mobbar mig och mina hemmasydda gardiner och morötter i längor :) Föresten ut o kolla landet DIN persilja har kommit upp nu! hahaha :D



Puss min favvogranne alla kategorier och ha en bra helg!

2011-04-08 @ 14:47:16
URL: http://ibubblans.blogg.se/
Postat av: Fru P

Ha ha ha har min persilja kommit upp??? Det är fan ironi :) Och jag såg att du din Odd Molly lagt dit fin ny såjord :) Mouhahahhaaaaa. Ingen persilja där iaf???



Har tidigare kallat dig grannjävel, så namnet får bestå :) Jag kallar även mina älsklingar för ungjävlar ibland och när jag använder ord som dessa så betyder det bara KÄRLEK :)



Puss själv. Tänkte Zumba imorgon bitti - haka på???



KRAAAAM.

2011-04-08 @ 15:14:46
Postat av: Ninni

Fru P = Fru Präkt, för det var väl du som hade virk-ch stick-bloggen!?

2011-04-08 @ 16:21:56
Postat av: Fru P

Ninni, oh yes självklart var det jag som hade den bloggen :) Jag som verkligen kan både virka och sticka och knyppla :)

2011-04-08 @ 16:23:51
Postat av: Niklas

Det finns faktiskt ett ställe i Sverige där vi fortfarande kör vänstertrafik och de är i gången mellan pendeltåg och tunnelbana. Ville bra säga de ;) För övrigt håller jag med dig till punkt och pricka! Kram kusin

2011-04-08 @ 17:12:08
Postat av: Fru P

Det har du jävligt rätt i kussen! Men (!) även om de STOOOOORA pilarna visar var man skall gå och i vilken riktning så förstår "folk" inte det - har du märkt det??? Kram.

2011-04-08 @ 17:13:57
Postat av: Favvogrannen

Jag går i vänstertrafik i tunnelbanan :) förlåten eftersom jag är dalkulla och tror jag smälter in??



Jorden är btw uttömd i höstas eftersom jag inte orkade förvara den inomhus under vintern... Köpte för mkt i min iver att odla äkta grönsaker åt kidsen och tvätta bort white trasch stämpeln skolan gett mig :)

2011-04-08 @ 18:43:58
URL: http://ibubblans.blogg.se/
Postat av: jama

Ditt inlägg var väl inget präktigt? Jag förstår inte hur du tolkat våra svar (förutom grannen men vi vet ju att hon är ironisk) ;)



Ska vi snacka präkt så finns det verkligen en del bloggar som man nästan kryper ur skinnet när man läser...Haha.



Hos mig kan du läsa ett väligt icke-präktigt inlägg idag, det är nog helt i din klass tror jag :) Shit jag e farlig när PMS:en är här!!!!



Ha en ljuvlig dag min sköna!

2011-04-09 @ 11:26:00
URL: http://jama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0