Liten uppdatering


Försöker mig på en liten uppdatering trots att det jag egentligen inte har någon tid över alls. Det är så tråkigt, för jag gillar ju att blogga och jag älskar ju när jag vet att det finns folk däreute i stugorna som läser och kommenterar.

Idag är det en sådan fredag ni vet. Lite ångestfyllt. Lite ledsamt. Lite trist. Sekunden efter att man lämnat av barnen på dagis och skola så saknar man dem oerhört.

Imorse när jag stod där i snöyran och tittade in i dagisfönstret där Lilla Hon stod och vinkade så knöt det sig ordentligt i magen. Usch! Ville bara springa in och hålla om henne och aldrig släppa taget. Lilla gumman, med alldeles flygigt och ostyrsligt hår, med det breda vita leendet, med den lilla och varma kroppen... Åhhhh.

Och samma sak med Fröken Mitten som fortfarande vill vinka. Får så mycket kärlek av henne. Hon är nog mammigast av alla tre. Slänger sig upp i min famn varje dag när jag hämtar och står varje morgon i fönstret och vinkar med sin lilla hand...

Äldsta är ju inte lika mammig. Inte mammig alls faktiskt. Hon är den där coola bruden som inte ens vill att man kommer in till rummet där de sitter - utan nickar lite kyligt åt en. Då nickar man tillbaka. Det betyder hej då...

... men igår kväll när jag lade henne så fick jag en BAMSEKRAM. Så där lite i förskott liksom... för kramas på skolan is a BIG no go. Då kan man lika gärna gå o dö. Typ.

Hur som helst så blir det här en bra helg/vecka ändå tror jag. Det är en massa kul som händer :)

Imorgon skall jag o kärleken åka o kolla in kök, kakel och golv. Sånt är väl ändå huuuuur trevligt som hels?! Och på kvällen skall vi möta upp vänner i stan, ta en drink, käka mat och sedan gå o se "Ljust & fräscht" som fru Lindström så vänligt bokat upp oss på gästlistan till :) Det blir magi!

Och i veckan som kommer skall vi ut på roligheter med jobbet. Looking forward. Älskar ju mitt jobb o alla som jobbar med mig. Det är en grupp alldeles fantastiska, härliga och genuint superfina människor.

I övrigt skall jag gå morgonpromenad VARJE morgon. Burn some. Och självklart har jag bokat upp massor av Combat-pass också och däremellan blirre löparskorna på.


Nu kör vi.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltid kul att läsa dina inlägg även om de kommer mer sällan nu för tiden. :)

Kul att kolla fina saker till nya huset!

2011-02-13 @ 15:18:12
Postat av: helena

Det är alltid så sorgligt att ta farväl av sina barn. Jag tycker iaf att du är så duktig som bokar in så mycket pass och träning de veckor som du inte har flickorna. Jag förstår itne heller varifrån du får din energi men det är bra kämpat! O snart kommer de ju tillbaka :) kram

2011-02-14 @ 20:20:34
URL: http://[email protected]
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Jag vet hur det känns och man vänjer sig ju aldrig som jag så många gånger sagt. Men man lär sig leva med det.... även om det är tomt som helvetet själv varannan måndag! :(



Puss på dig vännen

2011-02-15 @ 09:10:07
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0