Det går bra nu :)


Det går upp... och det går ner... och det går upp igen :) Nu är det lite upp :)

Snack med tanten gav resultat. Verkligen! Hon är grym den där tanten! Jag frågade henne vad hon skulle ta för att bo ihop med oss, sova med oss, vakna med oss, äta med oss osv... Det skulle bli för dyrt :)

Undra vad min älskade A skulle säga om tanten plötsligt kom med massa väskor och gick o lade sig mellan oss i sängen. Ha ha, vore roligt bara att se det :)

Nåväl. Idag har jag bokat biljetter till mig och min kärlek. Den tolfte oktober sitter vi på bästa sittplats i Globen och njuter av Anthony, Flea, Chad och Josh.

Den 30 augusti släpper de sitt nya album och jag LÄÄÄÄÄNGTAR! Kan ju inte bli annat än succé, de blir ju bara tajtare o tajtare och produktionen bättre o bättre.

Älskar er gubbjävlar!

Och fan va vacker han är den dära Anthony ♥



I helgen som var hade vi fest hemma hos oss. Alla mina bästa vänner kom med respektive och det blev totalt sjöslag. Precis som det skall vara :) Det var kanonväder (tack Gud) så det blev självklart bad i poolen, grillmiddag utomhus och massor av gott att dricka. Lekar och dans.

Tog min sista whisky kl.05:00 (ganska osmart med tanke på hur dagen efter blev) och vi lade oss framåt 06:00 på morgonen. Som värsta fjortisarna! Men åh va roligt vi hade!!!!

Tack mina fina.

Och det drar ihop sig hörni. Midsommar först. Åh... härliga midsommar. Värmland. Folkdräkter. Snaps. Blommor. Familj. Kärlek.

Sen då? Jo, om jättekort är det ju semester!!! Jag har fem (!) veckor i rad. Det känns helt jävla sjukt. Jag älskar ju mitt jobb o det är STÖRT att säga att jag kommer sakna det när jag är borta så länge men det blir helt magiskt att vara ledig också, förstås.

Semesterplaner? Massa skoj :) Gott och blandat.

På torsdag blir kommer mina tjejer igen - TOTAL JÄVLA LYCKA!!!!


Hepp.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Om tanten flyttar in kommer jag också och kryper ner mellan er! ;-)

Underbart att läsa inlägg som dessa hos dig!

Livet går upp och ner och man blir lycklig när man ser att människor man bryr sig om tar sig ur svackorna och löser problem, att dom finner vägar till att må bra!



Blir avis på biljetterna,(måste kanske boooooka jag me) å den där snyggingen på bilden, mums! :-)



Ha en bra vecka nu, vännen! Snart torsdag, prinsessornas dag och sen midsommarfirande fyllt av kärlek! <3



KRAM!!!

2011-06-21 @ 12:03:15
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Fru P

Alex,



om denna tant hade haft mottagning även där du bor så hade jag sett till att du fick träffa henne. Hon är så fantastisk. Men vet du... det är du med :)

Mycket av det du säger är sådant som tanten skulle ha kunnat säga!! Du har gåvan att se saker och ting på bättre sätt än en själv och du har tröstat mig med fina ord så många gånger!



Klart du skall gå på Red Hot Chili Peppers. Boka NU!



Kram.

2011-06-21 @ 13:43:38
Postat av: Alexandra

Sitter här och lipar som en jag vet inte vad...Vilka fina ord! Du är så genomsnäll!!!

Du tröstar mig också, och jag hoppas du förstår vilken fin människa du är och att du förtjänar det bästa! <3



Ska torka tårarna nu, tack för självförtroende kicken! Tänk om man kunde ge sig själv råd som man ger andra,är inte lika lätt att rannsaka sig själv, tyvärr.



Puss o Kram!

2011-06-21 @ 15:12:35
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Fru P

Gumman :)



Det är jävligt enkelt att ge goda råd till andra. Det har du rätt i. Att leva som man lär är oftast en omöjlighet, känns det som.



Man får aldrig glömma dock, att det enda som man faktiskt med 100% säkerhet kan och får bestämma över - är sig själv och hur man själv ska må.



Easier said than done, som sagt, men det är ju sanningen!



Trivialt att jämföra med men... ta t ex alla tjockisar och illaluktande äckelpäckel-människor på tåget som tagit så mycket energi från mig - is it worth it? NEJ!



Jag kan inte kontrollera vilka som sätter sig jämte mig på tåget. Men jag kan kontrollera vad jag vill ödsla energi på... så numera är dessa människor bara "utmaningar" och det FUNKAR :) Jag bestämmer själv hur jag vill må i dessa situationer och jag har valt att inte må dåligt.



En hundradels sekund känner jag "känslan" men snabbt som blixten väljer jag att ta bort den och det är så jääääääävla skönt.



Det går inte att jämföra med tyngre grejer, det vet jag - men det ligger något i det, eller hur? Med små, små steg så klarar man tillslut även det där tunga, svarta, jättejobbiga.



Tror jag.



Stor kram.

2011-06-21 @ 15:19:05
Postat av: helena

Vad glad jag blir av att läsa allt kul som händer dig..Jag har följt din blogg i ett par år och jag måste säga att du har klarat biffen..yey tjejjen vad du har varit starkt! Fem veckor semester har du verkligen förtjänat!!!!



Låter som en kanonfest..Visst är det konstigt, det som känns helt rätt klockan fem på morgonen upptäcker man kanske inte var så smart klockan ett dagen efter..Synd man inte var där..Jag behöver energi nu typ..kram

2011-06-21 @ 20:37:25
URL: http://kvarteretklubban.blogspot.com
Postat av: Fru P

Jag blir glad så in i helvetet (ursäkta franskan) när jag får veta att du/ni läser min blogg :) Så neggo den varit o att folk ändå hängt kvar. Fantastiskt. Rörande (kan man skriva så?). Stooooor kram Helena!

2011-06-21 @ 21:02:45
Postat av: helena

Tack fru P..den värmde..Stort smile!

2011-06-25 @ 20:53:41
URL: http://kvarteretklubban.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0