Om en vecka...


... ligger jag och Fröken Mitten här o göttar oss!





Säger det igen... det kommer bli MAGI! Längtar så jag håller på att dö! Vi drar på tisdag i grisottan och landar cirkus 11 på förmiddagen. Min stora lilla tjej och jag ♥

Nu på fredag drar alla mina flickor till sin pappa *snyft* och eftersom min sambo är i Madrid så skall jag direkt efter jobbet hem, svida om till löparskorna och köra en svinlång runda. Det behöver min kropp. Och min själ.

Sen blir det nog ett glas rosé på altanen i den totala tystnaden!

På lördag blir det fest! Min gamla chef har bjudit in bland annat gamla kollegor till sin fest på Piperska muren. Det blir med all sannolikhet jättetrevligt!! A och jag har bokat hotellrum så efter långpromenad, superfrukost, lite fix o trix hemma samt någon timme i solstolen så drar vi in till stan. Checkar in. Gör oss i ordning och träffar sedan upp min bästaste fd kollega och tar en drink. Därefter går vi på fest!

Söndag blir det hotellfrukost och sedan hem! Hem till det magiska huset. Med den magiska trädgården. Det skall ju vara fint hela helgen så man får passa på att vara UTE. Och vi har massor att syssla med där hemma! Känns inte jobbigt alls - tvärtom. Bara roligt.

Och sedan är det bara måndagen kvar. Får hem min mittentjej på måndag kväll o då blir det packning o TIDIG sänggång - ty tisdag säger vi ADJÖSS Svedala!


På återseende.

















Kommentarer
Postat av: A

Härligt! Hoppas ni får det underbart!

Jag var på Zakyntos i början av 90-talet.

Har stått högst upp på klippan till höger i bild (det var en väg där ;D) och tittat ner på Smuggler's wreck dit man bara kommer med båt.

Svindlande!

2011-05-19 @ 08:38:09
URL: http://minsoffa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0