Tillfällig lycka - på olika sätt :)


Det krävs ibland så lite för att få en att bli så där mysglad i hela kroppen. Jag är en ganska hetsig person som lackar ur för ingenting och det är ganska tufft att ha det så. Det är ganska jobbigt och jag jobbar jämt och ständigt med mig själv för att försöka chilla istället för att brusa upp.


Men så kommer de där små stunderna som gör att hela kroppen och hela själen slappnar av och njuter. En känsla av total harmoni.


• Känslan av att sitta tätt ihopkurad i soffan med mina tjejer.

Igår satt vi, alla tjejerna framför Kalle & Chokladfabriken och då frös jag tiden en stund. Tittade åt höger och åt vänster. Studerade hur de små satt med stora ögon djupt fokuserade på filmen. Jag lade handen på Lilla Hons lår och det bara STRÅLANDE värme och kärlek mellan hud och hud. Underbar känsla.


• Känslan efter ett hårt träningspass.

Ibland känner man inte alls upplagd. Man känner sig för trött och orkeslös. Men så har man ändå det där "jävlaranammat" som gör att man ger sig ut ändå. Oavsett väder. Det kan handla om en nia i löpardojjorna eller om en timme med Tepp framför spegeln. Och känslan efteråt är oslagbar.


• Känslan av ett skönt flow på jobbet.

Jag har världens bästa jobb. Och världens bästa kollegor. Och världens bästa chef. Dessa människor är så jävla ödmjuka, roliga och fantastiska. Jag skulle kunna städa toaletter, bara jag hade dessa runt omkring mig. Vissa dagar vaknar man på fel sida, man är sjukt trött och man tycker att livet suger. Varannan fredag t ex, när jag lämnat flickorna - då mår jag inte så bra. Men så kommer man till jobbet och allt känns plötsligt så mycket bättre.
De dagar man dessutom har grymt flow är ju helt fantastiska. Man får så mycket ENERGI av att jobba!!!


• Känslan av ett par nya Martens.

Låter ytligt och fånigt men det är något visst med de där kängorna. Vilken modell det än är.


• Känslan av att upptäcka ny musik. Eller känslan av att lyssna på någon gammal nostalgilåt.

Känlsan är ungefär densamma oavsett vilket av ovan det är. Att lyckas hitta en låt som får kroppshåret att resa sig, att försvinna in i en rosaskimrande värld. Samma sak om man lyckas hitta en låt som man kanske glömt bort lite och så infinner sig den där känslan av AHAAAAAAAAA deeeeen!!! Underbart. Tänk vad musik är värt mycket!


• Känslan av att lägga sig nyduschad i en säng bäddad med rena lakan.

Ja, det håller alla med mig om. Det vet jag. Svårslaget är det dessutom om det är hemma hos mamma där lakanen är manglade och doftar mamma.


• Känslan av att utsoven (händer tyvärr alltför sällan) dricka en kopp kaffe och läsa DN efter en lång frukost.

Det är hög mysfaktor på det. Jag älskar kaffe. Och jag älskar DN. Punkt.


• Känslan i kroppen efter en hel dag utförsåkning.

Det var inte igår den känslan infann sig skall jag säga... men gud vad härligt det är. Helt matt i kroppen, kramp i låren och solkyssta kinder lägger man sig efter en dusch i soffan med en whisky. Det är fan inte dumt.



Små små enkla ting. Värda hur mycket som helst egentligen.


Kommentarer
Postat av: Morsan

Vilken ljuvlig läsning! Kram

2012-02-22 @ 22:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0