Hatutbrott.


Jag vill säga LÄGG NER till alla jävla "hej-jag-skall-bli-vältränad-för-det-bestämde-jag-mig-för-fyrtioelfte-gången-klockan-00:00-på-nyårsafton"-ludren.

Kan det inte öppna ett gym för just sådana här pajjasar? Ett gym som endast är öppet från 1 januari till den sista februari.

Där de kan ha sina egna pass så de kan tjoa och tjimma, köra egna Bruce Lee-effekter och där de inte stör oss andra seriösa. Där de kan vara fula och fläbbiga tillsammans som en enda stor äcklig klump med lowlifes.

Det tycker jag vore en bra grej.

Där kan vi även stoppa in de där brudarna som bara går till gymmet för att spegla sig, pluta med munnen o visa upp sina sillisar för varandra!

Ja! Vilken bra idé!

Nej, jag är inte sotis på de där övermejkade sillisbrudarna. Inte alls faktiskt. Jag är bara förundrad. Är inte den typen av kvinnoideal omodern? Är oproportionerliga kroppar inte passé?

Klockan sju imorse stod en sådan på löpbandet bredvid mig. Hon var endast iklädd i tajts och... sport-BH. Chockrosa sport-BH. Det enda hon var ute efter var att se så snygg ut som möjligt, ty det var spegeln framför henne som var hennes fulla fokus. Pluuuuut med läpparna, ansiktet i olika vinklar. Intensiv blick. På sig själv. Håret i en perfekt uppsättning.

Undra hur tidigt hon gick upp för att bli så fin till gymmet?


Tvi fan.

Kommentarer
Postat av: Tolstoy

Hårda ord!! Alla som betalar har rätt att besöka gymmet. Kanske har vissa länge tänkt att börja träna men inte orkat/haft råd etc. Se det positiva, efter februari kommer de flesta att vara borta!!

:-)

Kram

2012-01-05 @ 23:11:34
Postat av: Fru P

Ilskan har lagt sig nu Tolstoy, ja jag var nog lite väl hård :( Förlåt alla fula och fläbbiga Van Damme-wannabes ;)

2012-01-05 @ 23:24:28
Postat av: xkex grannen

Underbara du! :) fortsätt precis som du är och lägg mkt energi på idioterna :) puss o kram saknar dig här borta på ängen //din flobbiga skedde granne

2012-01-07 @ 18:39:00
Postat av: Tatiana

Då jag började på SATS så var jag just fet , fläbbig och äcklig .Det var därför som jag började att träna . Det var inte särskilt skoj att stå där bland alla smalisar men jag gav mig inte .



Nu är jag inte fet längre men dina ord gör så ont. För i skallen är jag fortfarande fläbbig. Men föreslå det för SATS . Att vi äckliga ska få eget gym. Det är säkert en strålande affärside .

2012-01-10 @ 19:48:58
URL: http://fruhatt.wordpress.com/
Postat av: Fru P

Men Tatiana! Jag pratar GIVETVIS inte om stora/tunga människor... jag pratar om folk utan vett! Sådana som stör under passet genom att tjoa, sjunga o bete sig! Om man känner mig eller min blogg så vet man att jag slänger mig med fula ord o svordomar. Dessa "tanter" (förmodligen lika gamla som jag) av dessa slag ger mig ALLERGI! Tjocka eller smala. De jag syftade på var inte storväxta, inte ens mulliga... De var bara... osmakliga.

2012-01-10 @ 20:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0