Buzy ass!


Ja men jag SUGER på att blogga nu för tiden, jag vet. Det är för jävla sorgligt. Detta är ju min lilla "fristad" där jag får utlopp för både goda samt sugiga grejer.


Varför är det så då? Jo, därför att jag har häcken full. Därav rubriken... aaa ni hajade säkert det.

Jag har, som jag tjatat om hundrafyrtiotusen ggr, världens trevligaste jobb och just nu är det fucking hysteria här. Det ser ut så här varje år, innan sommaren ni vet. Är man kissnödig så väntar man i det sista och sedan springar man bort till toaletten och attack-kissar* för att få det gjort fort.

Jag har, som alla vet, tre ljuvliga barn som jag älskar över allt annat i världen. Dessa tar upp hela min fritid när jag har dem. När jag sätter mig ner på kvällen, då alla sessor är lagda, så bultar det i mina fötter á la Tom & Jerry style. Men det är det fanemig värt, varenda sekund av "slit" är ljuvlig när de är omkring.

Jag har, som alla vet, ganska höga krav på mig själv också när det gäller träning och hälsa. De veckor balettligan är hos sin far så passar jag på. Det är pass på gymmet, det är gymma på gymmet, det är löparskorna på för både morgonpromenader och för minst 6:an i spåret.

Sedan ser det ju ut som för alla andra levande varelser därute. Hemlogistik, liksom. Tvätt, handling, fix o trix.

TACK O LOV anlitade vi ju Iza för en ganska lång tid sedan. Iza är vår städerska. Hon är bäst!!! Och det bästa med henne och det hon gör är att allt är VITT. Jag gillar't. Jag är som min morsa, jävligt noga med att allt skall vara RÄTT. Inget svart-trams. Inget fuffens. Rent mjöl i påsen osv.


Ovan är i alla fall anledningen till att jag inte hinner sitta o skriva så mycket. Dessutom är ju Facebook, Instragram o allt så'nt också del av anledningen. Man får snabbt utlopp för det man vill få ut, liksom.


I juli utökar vi vår familj. Två små pojkar skall flytta in. Jag längtar!!!! Conny & Charlie heter dom... och de är de sötaste små pojkar jag sett på mycket länge.


På lördag drar jag iväg till Skiathos med Lilla Hon.

Det = behöver jag :)


Fan va vi skall må gott. Hon och jag. Bara vi två.


Kärlek.






*Du tar i för kung och fosterland så du nästan är blå i ansiktet och kisset är ute på en hundradels sekund.

Kommentarer
Postat av: jama

Skriver under på typ allt.... Fast jag jobbar ju dock inte nu o har ingen Iza heller... Men ändå. FB o Instagram är bra shit när man är så busy som vi e. Pöss!

2012-06-18 @ 15:27:52
URL: http://jama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0