De' e mycke' nu...

 
Schemat har nog aldrig tidigare varit så fullspäckat som det är nu. Jag har inte en sekund över, känns det som. Över till vila, till att läsa en tidning, till att... jo men nu har jag ju tid att blogga :)
 
Den här bloggen börjar förövrigt dö ut lite känner jag :( Känns lite sorgligt, jag menar... jag har ju varit Fru P i mer än 11 år! Det känns som att mina läsare försvunnit bort till sociala medier istället - liksom jag själv.
 
Ja ja, jag fortsätter väl lite till. Men det duggar inte tätt mellan inläggen. Vilket förstås är en av anledningarna också till att läsarna drar iväg.
 
Så här ser denna vecka ut (OBS! Förutom äta, bajsa, kissa, sova(?), träna, packa skolväskor o gympapåsar, tvätta och JOBBA):
 
Måndag
Fröken Mitten dans 17.30-18.30
Tränarmöte 20.00-21.30
 
Tisdag
Friidrottsträning 18.30-20.00
 
Onsdag
Körrep 18.30-21.30
 
Torsdag
KM i friidrott 17.30-20.30
 
Fredag
Till Norrköping
 
Lördag
Friidrottsträning 10.00-12.00
(fast jag är i Norrköping :))
 
Söndag
Lilla Hon dans 12.30-13.15
 
Kanske ser futtigt ut - men det är det INTE kan jag lova. Detta är, med allt inräknat, fullspäckat schema och ingen tid över till annat. Glöm att ta en promenad, glöm att ta en sväng till gymmet...
 
Visst, aktiviteter som friidrottsträning och körrep är ju ändå roligt och något jag gör frivilligt så det är inte synd om mig. Men det är mycket nu!
 
Jag bestämmer ju själv över hur mycket jag vill ha i mitt schema - detta är självvalt. Men jag är ju en stor flicka och har även rätten över att få gnälla liiite.
 
Nästa vecka och kommande veckor ser om möjligt ännu "värre" ut med mer KM, mer rep och framför allt mer JOBB som tar upp det mesta av min tid.
 
Jag älskar mitt jobb vill jag tillägga. Så det är inte synd om mig här heller.
 
 
Tja.
 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra Sjöberg

Jag blir på riktigt överlycklig när jag ser att du uppdaterat, även vi har varandra på både fejjan och instagram så är det här speciellt! :-)
Kollar varje dag om du skrivit, ät det stalker-varning på mig då? ;-)

Hektiskt schema, en annan hade lagt sig ner och grinat... men inte du, Fru P! Du klarar det galant!

Puss på dig
Alexandra

2013-09-19 @ 14:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0